Reiki-1 cursus

Bij reiki-1 maakt u kennis met reiki. De nadruk van deze cursus ligt op het oefenen van de handposities, die worden gebruikt bij de energie-overdracht. U leert hoe de zelfbehandeling gaat en ook oefent u op anderen.

Bij reiki-1 ontvangt u vier inwijdingen. Hierdoor zal de energie sterker door uw handen stromen. U wordt een reikikanaal. De inwijdingen zorgen er ook voor dat u tijdens het behandelen van anderen geen energie verliest, maar dat er juist extra energie door uw lichaam gaat stromen.  

Cursusmateriaal reiki-1

Bij de reiki-1 cursus krijgt u:

Reiki-1, individueel

De individuele cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 - 15.00 uur met een week ertussen

of uit 4 ochtenden, 4 middagen of 4 avonden in 4 achtereenvolgende weken. De dagen en tijden worden in onderling overleg vastgesteld. De ochtend-, middag- en avondsessies duren ongeveer 2,5 uur. U wordt behandeld door de reikimaster en de theorie komt aan de orde. U oefent minstens één keer op een oefenpersoon. Die kunt u zelf meenemen of die kan door ons worden geregeld. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een oefenpersoon.

Reiki-1, groep

De groepscursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 – 15.00 uur, met een week ertussen.

of 4 avonden van 19.30 - 22.00 uur, steeds met een week ertussen. (op aanvraag is het ook mogelijk om op de ochtend of de middag een reiki-1 cursus te doen)

De dagen zijn vooraf vastgesteld. Bij de dagcursus is er tussen de middag een lunch, die bij de prijs is inbegrepen.

De grootte van de groep is maximaal 4 personen. U wordt behandeld door en oefent op de medecursisten en de theorie komt aan de orde. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een medecursist.

Geplande cursusdata reiki-1 groepscursus

Wie heeft er zin om samen met een andere cursist binnenkort een reiki-1cursus te volgen op een doordeweekse ochtend? Start in overleg.

 

Cursusprijzen

Reiki-1 groepscursus: € 225,- per persoon

Reiki-1 individueel: € 325,- per persoon

Voor de duidelijkheid: alle cursusprijzen zijn inclusief  koffie en thee en inclusief de genoemde cursusmaterialen en bij de dagcursus tevens inclusief lunch. Ook is de herhalingssessie, na ongeveer een maand, bij de cursusprijs inbegrepen.