Reiki-1 cursus

Bij reiki-1 maakt u kennis met reiki. De nadruk van deze cursus ligt op het oefenen van de handposities, die worden gebruikt bij de energie-overdracht. U leert hoe de zelfbehandeling gaat en ook oefent u op anderen.

Bij reiki-1 ontvangt u vier inwijdingen. Hierdoor zal de energie sterker door uw handen stromen. U wordt een reikikanaal. De inwijdingen zorgen er ook voor dat u tijdens het behandelen van anderen geen energie verliest, maar dat er juist extra energie door uw lichaam gaat stromen.  

Cursusmateriaal reiki-1

Bij de reiki-1 cursus krijgt u:

  • Een cursusmap met allerlei informatie over reiki en andere belangrijke zaken.
  • Het Grote Reiki handboek, geschreven door Walter Lubeck.
  • Een cursuscertificaat, na afloop.

Reiki-1 individueel

De individuele cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 - 15.00 uur met een week ertussen

of uit 4 ochtenden, 4 middagen of 4 avonden in 4 achtereenvolgende weken. De dagen en tijden worden in onderling overleg vastgesteld. De ochtend-, middag- en avondsessies duren ongeveer 2,5 uur. U wordt behandeld door de reikimaster en de theorie komt aan de orde. U oefent minstens één keer op een proefpersoon. Die kunt u zelf meenemen of die kan door ons worden geregeld. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een proefpersoon.

Reiki-1 groepscursus

De groepscursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 – 15.00 uur met een week ertussen

of 4 avonden van 19.30 - 22.00 uur, steeds met een week ertussen. (op aanvraag is het ook mogelijk om op de ochtend een reiki-1 cursus te doen)

De dagen zijn vooraf vastgesteld. Bij de dagcursus is er tussen de middag een lunch, die bij de prijs is inbegrepen.

De grootte van de groep is maximaal 4 personen. U wordt behandeld door en oefent op de medecursisten en de theorie komt aan de orde. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een medecursist.

Geplande cursusdata
reiki-1 groepscursus

  • zaterdag 13 + 20 juli 2024
  • vrijdagavond 30 augustus, 6+13+20 september 2024
  • zaterdag 21 + 28 september 2024

Het is ook mogelijk om de reiki-1-cursus te volgen op een doordeweekse ochtend! Starten in overleg.


Cursusprijzen

Reiki-1 groepscursus: € 245,- per persoon

Reiki-1 individueel: € 345,- per persoon

Voor de duidelijkheid: alle cursusprijzen zijn inclusief koffie en thee en inclusief de genoemde cursusmaterialen en bij de dagcursus tevens inclusief lunch. Ook is de herhalingssessie, na ongeveer een maand, bij de cursusprijs inbegrepen.

Reikipraktijk Eigen-Wijsheid

Margrietstraat 19b
4241 BA Arkel

Top